Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

marți, 14 octombrie 2008

Distractie la scoala

Sunt racita..momentan racita rau. Azi la 5 jumate eram mai ok, asa ca am zis ca nu-i mare tragedie daca ma duc la seminarul de la 7 jumate. Intre timp s-a dovedit ca nu a fost o alegere tocmai buna, dar chiar nu regret.

Am avut comunicare comerciala..o profa destul de draguta si cu niste idei foarte interesante. Dupa ce ne-a tot aratat niste desene cu tipurile de comunicare, ne-am jucat:d. Da, chiar ne-am jucat si a fost foarte distractiv. De mult timp nu am mai ras asa, cu lacrimi chiar. Ne-a impartit in perechi de cate 7 studenti. Fiecare a scris cate doua cuvinte...oricare. Apoi am avut 10 minute la dispozitie sa facem o poveste din cele 14 cuvinte. Si asa a inceput distractia...pentru ca ele nu erau chiar din aceeasi categorie. Si ca sa enumar cateva, ar fi: antreprenoriat, spatiu, necunoscut, poker, copac, cola, telefon, culoare. In fine, mai sunt cateva dar cam de astea s-a legat povestioara noastra. Sa vedeti ce a iesit:

"Era dimineata si imi era somn. tocmai ma intorsesem de la o partida de poker cand telefonul incepe sa sune. Am zis ca poate sa mai astepte. Am pus cola la gura. La naiba, avea o culoare ciudata. Telefonul continua sa sune. Era cu numar necunoscut colegul Gigi care ma chema la antreprenoriat. Subit, m-a luat o raceala si ma intrebam: "Oare cum o fi sa mananci o ciocolata in spatiu, la soare, intr-un copac?" "

Distractia a inceput insa cand din cei 7 din cealalta echipa, a mai ramas unul singur caruia i-am citit povestea. Celalalti asteptau afara. S-a intrat pe rand, fiecare povestindu-i celuilalt ce a inteles el din ce am scris noi. Un fel de telefonul fara fir cu povesti:) Finalul a fost fenomenal...S-a ajuns la urmatoarea propozitie: " A sunat Gigel cu numar necunoscut, dar chiar si asa el stia ca era Gigel si ,band din cola tulbure, se intreba cum ar fi sa stai sub o umbrela in spatiu".

Nu stiu cat de amuzant pare asa, in scris , dar noi ne-am distrat copios( chiar daca pare ciudat) inca de la 7 jumatate.

Ce-i drept, acum stau cu nasul in batista si cu pastilele langa mine, dar in sfarsit am fost si eu la un seminar interesant!

2 comentarii:

Anonim spunea...

Multa sanatate!
Mult ceai cu lamaie!

Pupica spunea...

si vitamina C...multumesc frumos!