Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

marți, 7 octombrie 2008

Eu cu mine..iar!

Spuneam zilele trecute ca am ajuns iar in Bucuresti...aglomeratie pe strazi, lume multa, foarte multa la metrou, la facultate, la cumparaturi...imi place, dar nu mereu..stau la camin, in continuare. Nu, nu-i asa de rau, pot spune chiar ca imi place, poate si pentru ca ai mei( va multumesc mult chiar daca nu cititi) au facut tot posibilul sa stau cat mai bine, deci conditiile sunt ok.

Si totusi, nu e acasa..mi e dor de Lari, mi-e dor de catel, mi-e e dor de somnul meu dulce. Nu credeam vreodata ca voi ajunge sa ma trezesc la 5 jumate. Stiu ca nu sunt singura care se trezeste asa, ba chiar sunt multi care fac asta mult mai devreme, dar e asa ciudat sa te culci pe intuneric si sa te trezesti la fel...

Cu ocazia asta mi-am dat seama ca sunt o persoana cu tabieturi. Niciodata nu adorm pana nu imi fac sendvisul pentru a doua zi la facultate. Si nici fara sa-mi prepar manacarea de dimineata...si, de asemenea, nici fara sa-mi aleg cu ce ma imbrac a doua zi.Si nu pot sa adorm pana nu fac dus, indiferent daca am mai facut 3 in ziua respectiva. Si imi pun si tot ce am nevoie in geanta, asta asa ca sa-mi fie mai usor dimineata. Si nu in ultimul rand, imi fac rugaciunea. Aaa...si imi pun ceasurile( VREO 3)sa imi sune. Bine, stiu ca exagerez cu toate obiceiurile astea, dar mi-au intrat in reflex. Si acum cand le-am scris, mi-am dat seama ca ar putea fi mult mai multe pe lista, asa de-a lungul intregii zile:)

Cred totusi ca daca nu as fi asa de organizata nu as putea supravietui nici o luna in Bucuresti.

Am mai spus pana acum ca iubesc alarmele de la ceas, telefoanele cu alarma si nu in ultimul rand, pe colegele mele care mereu aud tzaraitul inaintea mea?:))

3 comentarii:

Anonim spunea...

La ce facultate esti? E bine sa fii organizata , castigi timp dimineata, mai ales ca dormi profund, din moment ce iti pui 3 (chiar 3 ? ) ceasuri:) ...

Pupica spunea...

la Comert-Ase. si da, chiar am 3 ceasuri si tot am momente cand nu le aud. mai fara simturi eu asa:p

Anonim spunea...

Multa bafta in noul an!
In ceea ce priveste somnul, imi place tare mult sa dorm, dar nu este o problema sa ma trezesc, cu conditia sa fi dormit bine, altfel sunt morocanoasa toata ziua!
poop.