Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

marți, 14 octombrie 2008

Par gras...sampon uscat

Eu sunt una dintre acele persoane care ar face orice sa aibe un par frumos, lung, bogat si care, bineinteles sa nu fie nevoie sa fie spalat o zi da si una nu. Si asta asa, cu mari sacrificii. Niciodata nu am avut parul lung, deci nu tu coada, nu tu coafuri sofisticate...doar mici variatiuni pe la lungime si breton.

Nu mai ma plang, m-am obisnuit, am incercat tot felul de sampoane si tratamente, acelasi rezultat. Asa ca am inceput sa ma resemnez, trebuie sa semene cineva si cu tata( cine stie, cunoaste:))). Am trecut de la sampon lichid, la sampon solid( Lush-zic eu ceva mai bun ca cel lichid), iar mai nou, am incercat intre spalari si un sampon uscat. Din acela sub forma de spray. De fiecare data cand treceam prin Sephora ma tot intrebam cum e, si, in cele din urma mi le-am cumparat. Mult mi-a luat si pana sa-l incerc, imi era mai bine sa ma spal, numai ca dragutul nostru camin ne-a luat apa calda ceva zile, si , satula de spalatul cu ibricul:), am zis ca ar fi cazul sa-l incerc. Si, uite asa, s-a intamplat si minunea. Trebuia agitat inainte de folosire, asta am facut. Apoi aplicat pe tot parul, si asta facut. Dar nu mi-a zis nimeni cat sa dau, si, din dorinta de a avea un par cat mai curat, am aplicat o cantitate suficienta cat sa ma fac alba...alba de tot in tot parul. Am stat cateva minute si apoi am trecut la stergerea cu un prosop curat. Si ia si strege pana faci febra musculara la mana, degeaba, tot se mai vedea albul. Dupa vreo 10 minute de sters si periat, s-a intamplat si minunea: parul meu era curat si mai avea si volum.

Am ramas impresionata in mod placut si azi am repetat "formula magica" pentru ca sunt prea racita sa ma spal pe cap, dar de data asta, nu am mai aplicat cantitati industriale:))

Lasand povestea mea (acum) amuzanta in ale sampoanelor uscate, chiar sunt multumita de el si tind sa spun ca e o varianta destul de eficace pentru o asemenea "spalare"

13 comentarii:

Anonim spunea...

nu se vede exact numele samponului , acum ca ti-am citit articolul , ma bate gandul sa imi cumpar si eu unul ... poate imi poti spune denumirea exacata .multumesc.

Pupica spunea...

e chiar de la sephora, de obicei e intr-un "pom" asezat langa casa, langa alte produse de ingrijire de genul asta. stiu ca nu sunt prea explicita, dar sper sa gasesti.

sa-mi spui si mie daca iti iei totusi unul:*

Anonim spunea...

Sincer, pentru mine e prima oara cand aud de un asemenea sampon uscat. Nici eu nu am un par cuminte, il spal o data la doua zile, dar mereu mi-a placut sa am parul lung.
In general sunt destul de sceptica la a incerca produse noi pentru simplul fapt ca nu stiu cum va reactiona pielea sau in cazul de fata...parul.
poop.

Unknown spunea...

Ce imi puteti spune de samponul uscat Klorane? Si eu sufar de aceiasi problema a parului gras,si acum mai rau a inceput sa imi cada.
Va pup
Dia

Pupica spunea...

buna, Dia.
sincera sa fiu singurul sampon uscat folosit a fost cel de la Sephora, dar de la Klorane folosesc hiar acum sampon cu chinina si vitamina B pentru ca incepuse sa-mi cada rau parul.sunt multumita de el, ma spal o data la doua zile, dar macar nu mai imi cade parul. cred totusi ca m-a ajutat si taierea varfurilor, dar o sa folosesc in continuare Klorane, probabil cel cu urzica!

Unknown spunea...

Mersi de raspuns Pupica.Chiar a doua zi dupa ce am postat commentul am luat samponul(nu uscat) Klorane cu chinina de la Sensi Blu si sunt la a doua spalare.Rezultate? Sper sa nu imi fac iluzi,insa cred ca nu imi mai cade in proportii asa mari.La ultima clatire pun un pic de otet de mere pt a nu-mi ingrasa parul asa repede.Miroase cam nasol otetul ala,insa se merita.Parul meu se ingrasa mai greu acum.

Pupica spunea...

eu am observat ca nu mai imi cade, dar ti-am spus ca mi-a taiat si varfurile in acelasi timp. inainte nu credeam ce citeam prin reviste in legatura taierea varfurilor, dar acum sunt convinsa ca si daca imi tai eu singura putin din ele tot ma ajuta. sper sa rezolvi problema cu caderea parului si multumesc de ideea cu otetul. voi incerca si eu:D

Unknown spunea...

Otetul da rezultate sa sti.Insa ai grija ca s-ar putea sa ti-l aspreasca prea tare,si sa aiba un aspect de incalcit.Ai grija cum il piepteni sa nu il rupi.Si eu iti multumesc pt ideea cu taiatul farfurilor.Am sa mi-le tai singura caci la coafor am mai patit-o ca mi-a taiat juma din par.Deh...unele coafeze asta inteleg prin "taiatul varfurilor"
Te pup

Cristina spunea...

Samponul uscat Batiste (origine marea Britanie) este cel mai apreciat din aceasta gama. acum se comercializeaza si in Romaniain 3 variante:original, blush si tropical. PRET 30 LEI: contact sampon.uscat@yahoo.com, 0740.90.91.92

Anonim spunea...

Buna , si eu aceeasi problema... ma spal pe cap de la 2 zile.. nu mai spun ca am si parul lung si se vede asa de urat..

Puteti sa cumparati, este super OK ,nu se compara cu Klorane iar de diferenta la cantitate...si bani se vede.

Este adus din Canada la pretul de 30 RON si tine cam 2 luni daca il utilizezi de 2 ori pe saptamana. Pentru mai multe info: sampon.uscat@yahoo.com

elena marin spunea...

si eu am aceiasi probelema...parul gras..il sapal aproape zilnic...pt ca nici un dermatolog nu ma ajutat sa scap de problema asta(si slava cerului ca am incercat toate minunatiile care mi le.au dat ei sampoane, creme cu argila, lotiuni etc). Zilele astea am comandat sampon usact Batiste, gama Original, si va spun ca sunt foarte multumita de el, isi merita bani. l-am aplicat si in cam 3 minute parul meu era curat, si am fost foarte surprinsa ca nu s-a ingrasat foarte repede. sper sa gasiti nsi voi remediul la parul gras ca spun din proprie experenta ca e o povara mare.

Anonim spunea...

am folosit de curand samponul uscat de la klorane si... declar ca este o minune a lumii! este pur si simplu incredibil cat de frumos iti lasa parul dupa ce l-ai folosit! si cat de mult ne usureaza viata, noua, celor cu probleme in ceea ce priveste ingrasarea foarte rapida a parului.
il recomand tuturor celor care au probleme de genul asta!

Anonim spunea...

cele care ati folosit samponul uscat de la Batiste .. cum vi s-a parut?..are efect?vreau sa mi-l iau si inca nu sunt sunt sigura.. am auzit k si cel de la klorane ar fi f bun.