Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

luni, 13 octombrie 2008

Pupica in biblioteca

De cursurile mele de la British Council am mai spus..nu stiu insa daca am spus ca o data cu inscrierea am primit si un abonament pe un an la biblioteca lor...nu mi se parea nimic deosebit un abonament la o biblioteca, avand in vedere pretul pe care il au cursurile, dar clar mi-am schimbat parerea. Nu exista miercure sau vinere in care sa ma duc si sa nu trec si pe la biblioteca. Stiti ca as lua toate cartile de acolo, nu?:P Pacat ca nu am timp sa ma uit chiar pe toate, dar sigur toate sunt interesante!

De exemplu, saptamana asta am luat 2 carti cu phrasal verbs si idioms...vesnica mea problema. Mi se par foarte bune. Sunt pe categorii, una dintre ele are si un dictionar cu toate phrasal verbs-urile si sincera sa fiu, abia astept sa ma apuc de ele. Adica, zic eu, ma apuc chiar in seara asta:P

Si ca sa fiu si mai exacta, daca vreti sa va apucati de invatat, pun si pozele cu cartile si cuprinsul fiecareia, asa ca ramane doar sa-mi spun si sa va spun..SPOR LA TREABA!!!

P.s: Astept parerea anei despre ele:P

Un comentariu:

Anonim spunea...

adica parerea mea? pai..nu le'am mai vazut in viata mea, desi am avut si eu abonament la british :))) pe de alta parte, tu te stresezi mult mai mult decat ma stresam eu inainte de cae. ma bucur ca esti entuziasmata sa inveti si ai de unde, daca numai cuprinsul are 6 pagini :P ce sa zic, te pup si spor la treaba!