Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

marți, 2 decembrie 2008

Sarbatori si cadouri

Ca oricarui om, imi place perioada sarbatorilor. Multe beculete, multa aglomeratie in magazine, cadouri care mai de care, plus ca ma imbrac mai gros si ma simt mai plinuta:)).

Numai ca la mine in familie sarbatorile incep de pe 21 noiembrie. Prima e ziua lu' tata. Chiar daca nu ma aleg cu aproape nimic din cadourile lui, imi place sa le desfac. Si sa le sortez in functie de categori. Si de marimi. Si de preferinte..Si sa testez parfumurile. Si mai sunt si florile. Superbe...astfel ca am grija sa fie repartizate in mod uniform in toata casa. Verdictul dat de mine : cel mai interesant cadou de anul asta mi s-a parut o carte despre opera lui da Vinci, cam jumatate din greutatea mea:))

Cam atat despre ziua lui. Urmeaza pe 22 noiembrie ziua matusei mele. Anul asta trebuia sa fie mare problema in cumpararea cadoului, avand in vedere ca a facut 40 de ani. Si cu toate astea, nu a fost foarte greu de ales, ei placandu-i foarte mult produsele de ingrijire. Din tot ce i-am luat, aproape ca m-am indragostit de un spray cu vitamina C de la The Body Shop..care, ramane intre noi, l-am folosit si eu o data:) Si mai nou se pare ca il vrea si mama...hm! ar trebui sa cerem o reducere daca tot le facem atata vanzare:)) ( Cei de la The Body Shop chiar au un site bun- imi place organizarea!)

Pe 24 noiembrie e ziua verisoarei mele. Micuta si draguta, nu-i puteam lua decat farduri si o gentuta. Ziceti voi ca nu-i draguta. Data viitoare imi iau si eu carnetel din asta care mai are si farduri pe deasupra!

Si uite asa incep eu sarbatorile! Urmeaza ziua mea, Sf.Andrei pe 30 noiembrie, dar despre cum a fost, voi posta separat.

Sarbatori fericite si voua!

3 comentarii:

Anonim spunea...

de cadourile tale nu spui nimic???astept:D..te pooop

Pupica spunea...

voi spune, dar nu inca:d

mOntecOre spunea...

unul dintre motivele pentru care ador iarna este ca ma puteam imbraca cu 2 randuri de pantaloni sa par mai grasa:)) cel putin pe vremuri. acum ma imbrac normal