Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

joi, 7 august 2008

Incantat de cunostinta!

Eu sunt Max, noul catel al Andreei si vreau sa stiti ca sunt cel mai dragalas lup care poate exista. Am doua luni si pentru ca oamenii la care stateam nu au mai vrut al catel, m-au adus aici. Si, sincer, e mult mai bine. Prima seara a fost mai grea ca Andre nu aflase de mine- ea era pleaca atunci cand am venit eu- si bunicul ei m-a bagat in magazie ca sa nu fug. Eu nu vroiam sa plec, dar ei nu stiau asta si am cam suferit de cald acolo, dar dimineata a venit Andreea si mi-a facut un adapost pe cinste. Si mi-a luat si bobite speciale pentru cateii de varsta mea, asa ca nu mai sunt obligat sa manac orezul ala fiert, care, fie vorba intre noi nu-i deloc bun.

Astazi am facut cunostinta cu Ari. E asa de alb...si pare asa cuminte, nu stiu de ce zic ei ca musca rau. Pe mine nici nu m-a bagat in seama. Si eu de ce sa fiu mai prost? L-am mirosit de cateva ori si l-am lasat in pace..las' ca vine el la mine. Si pana una alta, eu sunt mai mic decat el, dar sunt mai voinic!

V-am mai spus ca imi place rau aici, nu? Ei vor sa ma faca rau, ca asa au auzit ei ca trebuie sa fie un lup, dar mie imi place sa ma joc, si sa ma bag printre picioarele lor ca sa ma bage si pe mine in seama. E asa rau tataie ca nu ma lasa si pe mine liber...cum ma vede, cum imi pune lesa si tre sa stau singur acolo si ma zapacesc rau gainile alea, nu stiu ce au de fac zgomotul ala. Uff..noroc cu Andre ca mereu imi da drumul si pot sa-i incurc in voie.

Inca sunt in cunoasterea teritoriului, dar sunt sigur ca in cateva zile o sa invat totul si o sa am curajul sa ma duc si pana la bety, ca doar si ea e caine lup si sigur o sa ma placa. Abia astept!

Un comentariu:

Anonim spunea...

Cred ca ti-ai luat meritele asupra ta ..
Sunt si eu pe-aici :-L

Si nu e "catelul tau" special cum e ARI ;)) E al tuturor ;))
So .. take care :))