Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

joi, 31 iulie 2008

La cumparaturi

Aminteam aseara de faptul ca am fost la cumparaturi in weekend...dar nu puteam sa nu povestesc mai pe larg cum a decurs minunata seara:) Asa ca...pe locuri, fiti gata, start! Era deja 17:30 si, in ciuda insistentelor mele de a merge chiar atunci la shopping, colegul meu de cheltuit bani avea mari retineri ca doar, vorba aia, o data pe saptamana e turneul ala impresionant de poker si nu ne putem permite sa pierdem 10$...am plecat totusi cu gandul( mai mult el decat eu:P) sa fim acasa la ora 9. Toate bune si frumoase, dar unde mergem?

-Nu vreau in Plaza, hai in Mall Vitan. -Ba, Pupica, las' ca am auzit eu niste chestii aiurea si nu mai merg o perioada acolo.

-Pai..atunci hai in Baneasa, eu si asa nu am fost acolo pana acum, ma initiezi tu!

Dupa 15 minute de mers si o ocolire de inca 10 pentru ca am ratat intrarea, iata-ne ajunsi in sfarsit. Nu stiu cum a nimerit Cristi, dar am intrat exact pe partea cu magazine pentru femei. Vroiam neaparat costum de baie, Etamul era langa mine, eu ce puteam face?! Am intrat, bineinteles! Cine ar fi rezistat?! Am probat 2 costume, dar eu niciodata nu cumpar asa de cum am intrat, asa ca am ajuns la un compromis: ii cautam lui adidasi, si pe urma umbla si el cu mine din magazin in magazin. Nu stiu insa cum s-a intamplat ca am stat mai mult dupa el, iar eu am ajuns sa cumpar doar din 2 magazine...De
cum am intrat in Oviesse, am stiut ca imi voi lua multe de acolo..si asa a si fost! Rezultatul final: o jumatate de ora de stat in magazin si 4 bluze cumparate, o geanta si o pijama( O ador!). Cum de incaltat nu am gasit nimic pe gustul meu, ramanea doar costumul de baie sa mi-l mai iau si gata..mergeam in Carrefour:)) Ziceam mai sus ca niciodata nu cumpar din primul magazin in care intru..de fapt, cumpar exact din primul, dar doar dupa ce intru si in alte magazine. Ma bantuia costumul ala superb de la Etam, asa ca m-am intors fara niciun regret ca dau atatia bani pe el. Mall ul mall, oamenii plini de bani, coada la Etam...in fata mea, totalul de plata 740 ron. Eu- 150 ron. Semanam, nu? Asa am zis si eu.. La iesire ne astepta un Mercedes- nu stiu ce model- numai bun de castigat. Si stai si acolo la coada ca sa iei taloane de inscriere pentru tombola, ca doar vrem sa plecam in tur cu o super masina:))) 8 taloane, unul castigator- 1 expresso- pixul nu scria pe cartonul ala, markere nu mai aveau ( "le-au furat clientii"), ajungem in masina. Cand sa ma uit sa vad cati bani mai am, nu-i portofelul. Telefoane, aparat, tot , numai portofelul lipseste! Unde l--am lasat?! Nu mi s-a mai intamplat niciodata asa ceva! M-am intors cu speranta ca e totusi la Etam, numai acolo am fost asa cascata! Si da, era acolo, pus deoparte! Printre zambetul ironic al vanzatoarei si rusinea mea ca imi las portofelul pe masa altora de buna voie, il iau in cele din urma, multumesc mult si plec mult mai linistita, salivand din nou la ciocolatele expuse intr-unul dintre magazine. Eu= tare zapacita. Imi zicea mie Pupu ca niciodata nu stiu ce fac cu lucrurile din geanta, dar eu nu vroiam sa-l cred. E, uite ca mi s-a intamplat. Multumesc inca o data celor de la Etam pentru ca mi-au inapoiat portofelul. Multumesc si lui Cristi ca a avut rabadare la cumparaturi si a renuntat la turneu si multumesc si lui Ari si Zuri ca au fost cuminti si au stat mai bine de 5 ore singuri! Asa ca..e tare bine la cumparaturi daca ai bani, dar mai ales cap ca sa stii ce faci cu ei:))

Un comentariu:

Anonim spunea...

Wow poza aia e chiar costumul tau de baie :O .
Imi place si mie mult :X . Distractie placuta la mare >:D< take care .

P.S. BIETUL CRISTI X_X ...
Suferiti amandoi ca sa fiti in voga :>