Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

vineri, 12 septembrie 2008

3D

  1. Te privesc si ma privesc si nu stiu ce se intampla cu mine. Simt lucruri ciudate pe care nu mi le pot explica...ma enervez si ma supar cand esti cu mine, dar mor de dor cand nu esti. Te doresc si in acelasi timp te resping! Te privesc si ma privesc si tot nu stiu ce se intampla cu mine...

  2. Iubirea..se fac cele mai mari nebunii in numele iubirii pentru ca atunci cand cineva iubeste se simte intr-o alta lume. Trecutul se uita, prezentul se dizolva, iar viitorul nu exista.Asa este iubirea, nebuna, temerara, te absoarbe, te consuma, te devoreaza. Dar mai presus de toate te face sa simti ca iti traiesti viata!

  3. Nu exista o singura realitate, pentru ca imaginatia ta o poate transforma si mintea ta poate deschide toate portile si poate ajunge pe toate drumurile vietii...ca marea in imensitatea sa si ca universul in infinitatea lui...ca omul ce are pacea in inima si iubirea in privire..

(texte gasite in agenda mea veche de amintiri)

Un comentariu:

Anonim spunea...

Un subiect vechi de cand lumea, nu are o formula exacta , acesta este motivul pentru care ne intrebam ce este ea de fapt ? Sunt multi oameni care de-a lungul timpului au incercat sa gaseasca asa zise definitii ale iubirii si toti au explicat acest sentiment prin prisma propriilor trairi sau experiente. Un singur lucru insa este cert: iubirea se cladeste in doi, sau macar asa ar trebui. Si atunci, toate aceste definitii despre iubire si ceea ce inseamna ea, se schimba. Pentru ca fiecare om iubeste in felul sau si percepe acest sentiment intr-un mod unic.