Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

luni, 2 februarie 2009

Cealalta Pupica

Sunt deprimata. Ma deprima doctorii si pastilele si starea de rau. Si faptul ca de 3 ani si 3 luni imi este rau in fiecare zi si nimeni nu stie sa ma faca bine. Toti dau diagnostice si pastile diferite. Ba am ulcer, ba nu am, ba am reflux, ba nu mai am, ba am prea multa aciditate, ba diger prea greu. Mai in gluma mai in serios am spus ca o sa-mi cumpar un stomac nou. Dar azi am aflat ca mai proasta e fierea si am nu stiu ce mal pe la ea. Dupa un an in care nu am mai luat nicio pastila de stomac, ca oricum nu aveau efect, acum trebuie sa iau pentru fiere. Bine macar ca sunt doar 10 zile- si le voi lua numai pentru ca eu am insistat sa merg la ecografie, chiar daca sunt satula de medici.

Pentru cei care vad o persoana slaba, vor rog frumos, nu va mai minunati atata de cum este, daca esti slab nu inseamna neaparat ca vrei sa fii asa sau tii vreo cura de slabire. Si de data asta pot da sfatul acesta pentru ca nu trecea saptamana, sa nu zic mai des, in care sa nu mi se spuna -vai dar ce ai slabit- si nu e asa de grozav. Noroc ca am m-am mai ingrasat putin, a mai trecut si timpul si s-a mai obisnuit lumea cu mine...

Si pentru ca totusi m-am obisnuit cu raul meu si cu mine speram sa nu ma mai apuce vreo stare din asta, dar sa zicem ca asta e exceptia care confirma regula...maine plec la munte, 2 zile ma duc la zapada sa ma deconectez si mai ales sa imi inghete raul:))))

Un comentariu:

Mihaela spunea...

Lasa ca te faci tu bine...Mama ce-ai mai scris de cand s-a terminat sesiunea...sa mai scrii:D:D..Distractie placuta la munte si nu te mai gandi la ceilalti..doar la tine..te pooop:*:*:*: