Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

miercuri, 3 septembrie 2008

De ce..

Probabil ca va intrebati de ce m-am apucat sa scriu parti din jurnalul meu vechi..Simplu: asa am simtit nevoia.

Multi ma critica pentru ca sunt slaba. Da, sunt slaba si recunosc ca nu imi place asta. Deci, in niciun caz nu sunt slaba pentru ca asta imi doresc, cum multa lume spune. Sunt slaba pentru ca mi-e rau zi de zi, ora de ora. Nu ma plang, daca asta urma sa spuneti.M-am obisnuit. Stiu sa rad,sa iubesc, sa vorbesc cu prietenele la telefon, sa ma joc cu cateii etc..cu toate starile care ma incearca de-a lungul unei zile.

Mama si tata imi spun ca pun prea multe la suflet si de asta imi este si mai rau. Da, recunosc ca sunt mai sensibila decat ar trebui, dar daca s-ar vinde nesimtirea, as cumpara-o pe toata!! Cel putin asta e important, nu?:))

Prietenele mele nu prea stiu ce cred. Nici macar nu stiu daca vor citi ce scriu acum. Ele spun ca o sa-mi revin. Da, sunt sigura ca o sa-mi revin, dar va rog fetelor, nu va suparati pe mine ca nu ies mereu cand vreti voi in oras. Sa mananci iarasi ca un om normal nu e chiar usor si voi spuneti ca ma intelegeti, dar cateodata simt ca nu e asa. Dar cand nu o sa mai fie burta asta proasta, imi iau revansa! Promit!

Cristi...Cristi ajuta mult si stie si el asta, stie ca ii sunt recunoscatoare, asa ca nu mai intru in detalii:)

Asadar, am simtit nevoia sa clarific putin situatia- nevrand sa par vulnerabila cum mi s-a spus ca s-ar putea interpreta postarile- si sa le multumesc celor care m-au inteles cand mi-a fost rau! Si cum i-am spus si Corinei, astept happy end-ul ca sa rad de toate momentele astea.

Si abia astept sa mergem cu totii la un restaurant si sa manacam toate delicatesele posibile! plus tort cu martipan roz! yammy!!

2 comentarii:

Claudiu Negreu spunea...

:):) vad k ma ai in blogroll...iti palce cum scriu? si daca da..dc asa tarziu mi-ai dat comment?

Claudiu Negreu spunea...

ma bucur..si u scri frumos