Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

miercuri, 11 februarie 2009

Degeaba

...cand intreb o secretara despre orarul meu de optional mi se spune sa ma uit pe lista de la avizier. La avizier,nimic altceva decat o insiruire de studenti si o trimitere la o alta facultate. La alta facultate, nimic la avizier. Intru la secretariat, ma trimite jos, la alt avizier. La alt avizier gasesc lista cu optionalul, dar nu sunt trecuti cei de la facultatea mea. Fuga iar sus sa intreb care este problema.Raspunsul..nu voi fi trecuta niciodata pe lista cu optionalul asta, doar sunt de la alta facultate, nu? trebuie sa ma "alipesc" si eu unde pot, cand pot. Intoarcerea la facultatea mea. Degeaba imi spun problema, gasesc acelasi raspuns: nu voi fi trecuta pe lista sa vorbesc cu profesorul. Care profesor? Cel de la optional, normal. Cand, doar nu stiu orarul, nu? Cum cand, cand e trecuta ora acolo...ora bineinteles a celor de la alta facultate. Nu stiu ora, nu stiu profesorul, nu stiu sala, nu stiu daca imi va fi trecuta vreo nota finala in catalog- asta in cazul in care reusesc sa trec de obstacolele de dinainte- nu stiu nimic...Eu cam proasta asa...plus un bonus..."Decurca-te singura, ca la Bolognia!"

Simplu, nu?

Concluzia: nu stiu de ce naiba mai sunt la facultate, as putea sa-mi fac propria facultate, doar sunt si profesor si secretar si student.. si in plus, daca sunt la Comert, ce o sa scrie pe diploma mea de absolvire?? Sa fiu serioasa, dupa ce ca sunt la ASE, mai sunt si la Comert, de ce naiba mai traiesc???? Daca nu sunt la Medicina sau Farmacie tot degeaba. Si totusi, as putea sa mai fiu administratora de camin, dar cred totusi ca e prea greu pentru mine, nu cred ca ma descurc sa stau si sa barfesc asiduu....Hmm, ramane sa ma gandesc, ca se pare ca e tare smecher sa fii si administratora, nu numai secretara....

Un comentariu:

Anonim spunea...

E tare greu cu secretarele astea...se pare ca trebuie sa ai rabdare sa le prinzi intr-o pasa buna, si cum asta nu se intampla mai niciodata...:)