Toti oamenii noi pe care ii intalnesti merita sa fie salutati cu un zambet!

duminică, 1 februarie 2009

Eu, raceala,sesiune ,20 de ani

Am crescut! Am 20 de ani! Am schimbat prefixul, dar nu e cazul sa imi fac griji. Am inteles ca va fi mai rau dupa 28 de ani, deci pana atunci sa ma tot bucur de viata:))

De-a lungul anilor, am avut cateva zile de nastere memorabile, dar cea de anul asta le-a intrecut pe toate..in rau:( Nu stiu nici macar ce a fost mai rau..ca a doua zi aveam 2 examene sau ca vorbeam ca un robotel, lucru ce mi s-a repetat de "n" ori in seara aia:) Si daca pe 13 seara tot a fost mai bine, am fost cu Popic, am ras si vorbit( eu mai mult behait) cu Corina si Ioana, pe 14 nici macar nu am putut multumi intr-un mod clar celor care m-au sunat sa-mi ureze "la multi ani". toata lumea credea ca m-a trezit dar eu,de fapt, stateam cu foile de la negocieri in mana si speram ca macar o data sa apuc sa citesc si eu tot materialul.Lucru ce s-a intamplat, dar asta doar pe parcursul intregii zile, pentru ca in cele din urma am si adormit. Si mai aveam si engleza, unde profa nu a venit decat de 3 ori la seminarii si la care de mult nu am mai avut atati termeni economici de invatat.

Si nu am avut nici tort pentru ca, dupa ce ca a cazut miercurea ziua mea, mai era si in sesiune si in weekend cand am ajuns acasa a trebuit sa o iau de la capat cu invatatul. Am zis eu ca vreau tort si petrecere dupa sesiune, dar nu s-a mai realizat nimic si sincer nici nu mai am chef. nu mai este acelasi lucru.

Per total a fost un fiasco, noroc cu Pupu care mi-a mai inveselit seara si mi l-a adus pe Pupicel.

Si totusi, timpul a trecut, am 20 de ani..si inca se putea mai rau..

3 comentarii:

Unknown spunea...

La multi ani!!!! :)

Anonim spunea...

La multi ani! E o varsta frumoasa!
Nimic nu te opreste sa iti sarbatoresti ziua asa cum iti doresti dupa ce termini cu examenele! :)

Pupica spunea...

va multumesc mult! plec maine la munte, deci pot spune ca mi-o sarbatoresc asa..doar cu Pupu, dar e bine si asa!